středa 20. října 2010

Dnes mám rande s dívčinou tak žhavou...

... že by se s ní daly propalovat bankovní trezory

-- Robert Grant, Neschopnost

Kurva kdo mi tu knihu sebral? Podezřívám Honzu :)

Nachylující se počasí mi trochu pokazilo náladu, ale zdá se, že tím netrpím jen já. Zdá se mi, že když se jen trošku ochladí, tak všichni zalezou. To se pak těžko loví dívky, když je všude prázdno. Poslední týden byl na to mnohem horší. Nikdo nikam nejde, a všichni sedí doma. Taky bych chtěl... kdyby bylo kde.

Nebojte se, žádné rande se nekoná. To by bylo moc jednoduchý.

A holky přinášejí jen starosti. Ale bez toho by to nebylo ono. Ony samotné nám to mají vždy chuť komplikovat. Jen proto, aby se cítili více dobývané. A taky aby nás naštvaly. Bohužel to jinak nejde. A někdy to opravdu jde těžko. Ale co, život už je holt takový.

A někdy se stane, že se vám dívčina vyloupne před nosem. Pokud se tak stane, máte problém :). Místo aby věci byly jednodušší, stávají se naopak velice náročnými. Nejen že máte problém dívku získat, dostanete i úkol si jí udržet...

Kdysi jsem našel jeden zajímavý citát:

"Koho dívka nahání, ten před ní utíká, Ten kým opovrhuje, ten jí pronásleduje"

Tohle dokonale vystihuje ten nekonečný kolotoč. Dívka někoho chce, a nevidí toho, kdo chce jí. Ten, koho chce, jde za jinou, ona začne opovrhovat třetím. A s tím pak chodí.

Nazývejte mě pesimistou, ale život takhle funguje.

Dobrou noc, optimisti.

Konhi

6 komentářů:

  1. To poněkud překrucuješ. Dívky se nechávají dobývat, protože vy chlapi nejste schopni ocenit dívku, která se vám sama nabízí. Zezačátku toho třeba i využijete, ale po čase vás to stejně omrzí a jdete radši za jinou, která je pro vás méně dostupná.

    A co svět světem stojí, všechny ženy vědí, že získat muže lze jen tak, že ho necháme myslet si, že získal on nás.

    Protože jakmile by mu došlo, že to bylo naopak, lekne se, že ztratil svou "mužnost" a zdrahá.

    OdpovědětVymazat
  2. *zdrhá

    Krom toho nejde o to, že bychom neviděly ty, kteří o nás mají zájem. Jen to jsou prostě většinou typy mužů, o které nemáme zájem my.

    A ten citát je ostatně přesně o tom - žena nesmí mužovi ukázat, že o něj má zájem, jinak ucukne. A jakmile se jí někdo nelíbí, může si být téměř jistá, že zrovna ten po ní půjde a nedá jí pokoj.

    OdpovědětVymazat
  3. Ženská, ženská... ty mě musíš stále opravovat :). Vždycky když něco napíšu, tak se zjeví tajemný EM a začne povídat něco o tom že mám špatně názory, a že je to nějak jinak...
    Ještě že nechceš moje plány létajícího kola :).
    Dělám si srandu, piš dál, jen moje názory stejně nezměníš :).

    OdpovědětVymazat
  4. m. má pravdu. Toho koho chceme a o koho se ucházíme nás nikdy nechce, protože se jim moc nabízíme, jsme lehkou kořistí. Muži jsou lovci, kteří ženy dobývají a nejvíce chtějí ty, které je odmítají.

    OdpovědětVymazat
  5. Nechci ti vyvracet tvé názory nebo tě opravovat, nemám patent na moudrost, ale tohle jsou známá fakta, která ti potvrdí každý jen trochu psychologií dotčený člověk ;) Kluci jsou dobyvatelé a jakkoli je dnes ženská populace emancipovaná a jakkoli žádané jsou holky "od rány", kluci stejně pořád vnitřně touží po svém přirozeném postu hlavy rodiny, ochránce, živitele - prostě toho, kdo má navrch. A drtivá většina kluků se prostě opravdu stáhne, když vidí, že je holka oprsklejší a výraznější než on.

    Počet submisivních kluků, co znám, by se dal spočítat na prstech jedné ruky, a to možná ještě se zaťatou pěstí.

    A nestěžuj si, to tys chtěl komentáře :D

    OdpovědětVymazat
  6. To je ale srandovní. Ty, "m" - doufám, že můžu předpokládat, že jsi holka - většina holek, které znám, si celkem ráda na tohle stěžuje. "Kluci jsou (více či méně) primitivní zvířata, musíme je nechat si myslet že to oni ulovili nás, jinak nemáme šanci je získat apod." No jo, jenže co ti kluci, které zase slyším naříkat - "Proč pořád musíme dobývat? Proč holky pro změnu nedobývají nás? Pořád kecají o emancipaci, rovnoprávnosti a podobně, ale tohle změnit nechtějí, je pro ně pohodlnější nechat se dobývat než aby dobývaly samy."

    ... v žádném případě nechci, aby tohle bylo bráno jako kritika něžného pohlaví. Ale můj názor je, že je více než dost kluků, kteří by uvítali být dobýváni, a myslím, že by se i našlo pár holek, které by rády dobývaly. A kluci kvůli tomu ani nemusí být submisivní. Ono stačí být líný, pohodlný nebo spokojený se životem a nemít ego jako balón. Jsou jiné způsoby, jak imponovat protějšku, než ho popadnout, přehodit přes rameno a odtáhnout do jeskyně, řvouce "Moje žena/muž!!!".

    OdpovědětVymazat