středa 2. února 2011

Viva La Tropical Paradise



...možná jsem to neřekl dost jasně, ale "večeře je na stole!" *ohlušující rána* "je ještě někdo kdo tomu dost nepozoruměl? Ne, děkuji" "I androidi mají přechodový potíže?...


Jak to říct krátce...

Proč krátce? Protože mě bolí hlava. A to tak že solidně dost. A tak musím napsat článek co možná nejkratší.

Jeseníky padly. Pro ty kdo nevědí co se mělo dít, tak jsem měl ject na týden na hory. Se skvělou partou lidí, zábava měla být celý týden. A nakonec z toho slezlo. Někteří lidé to odřekli, některým se nechtělo. Ale to nevadí, protože jsme si našli dostačující náhradu. A to lepší než studené hory.

Resp. Slečna jí našla. Navrhla Aquapark poblíž Berlína. Po menší konzultacích u ní doma, jsme se dohodli, rozhodli a vypravili. Tento aquapark leží asi 60 km od Německého hlavního města Berlína. V hale, kde dříve sověti stavěli vzducholodě. Kolem není nic, než velikánské parkoviště. Ale to jsme zatím nevědeli. Jen mi bylo jasné, že doprava po čechách bude stát astronomické čísla. No to víte známe české dráhy... Do berlína a zpět to stálo asi 2000 každého. Já jsem si ce na tyhle ceny zvyklý ale slečně to vyrazilo dech.

Po menších skrupulích v Konigs Westerhaüsen kde byla výluka jsme se dostali do Brandu. Odkud měl jezdit autobus do slibovaného areálu. Bylo 7 hodin večer a nikde nikdo. Ale nakonec přjel i slibovaný autobus, nevím co bysme dělali kdyby nepřijel :). Ale to je jedno.

Pak jsme si jen uvnitř užívali pohodu a teplíčko. Z hlediska osobních údajů nebudu vyjhmenovávat všechno co jsme venitř dělali, jen řeknu že sex ve vodě je super.

V komplexu je laguna s vířivkou, moře s písečnou pláží, tobogány, restaurace, tropická džungle, sauna, bahení lázně, stany... mnoho dalšího. Stálo to za ty tři dny co jsme tam jeli.

A cesta zpátky stála za to. Je zajímavé, že se dokáže sejít pár snů, které si chci splnit najednou... Slečna sice byla zase mrzutá když jsme se loučili ale to se snad nějak vyřeší. Určitě to nebylo z téhle vydařené dovolené.

Konhi

Žádné komentáře:

Okomentovat