pondělí 28. února 2011

Pražský filmový orchestr

...varování – tato hudba vás může podráždit, zbavit zdravého rozumu a způsobit poruchy nervového systému a střev. To stejně nikdo nečte...


Udělal jsem si takový kulturní víkend. Po dvou dnech nic nedělání, kdy jsem jen čekal na stažení Dead Space. Nejodpornější a nejstrašidelnější hro, těš se. Sice jsem zkusil Fear i Bioshock, ale těším se.

V sobotu jsem šel na ples. Se slečnou. A byl to ples školy, na kterou nikdo z nás momentálně nechodí. Organizace se jim povedla. Účastníci byli samí starší pánové a pár studentů z ČVUT. Což mi vůbec nevadilo, na akce, na které jsem zvyklý chodí trochu jiné složení lidí. Problém byl ten, že se nedalo tancovat, na parketu bylo prostě moc lidí. Navíc to moc neumím, těžko říct jestli to slečně vadilo či ne, ale domluvili jsme se že to budeme procvičovat. Naštestí se dole našel sál, kde se hrály samé ploužáky, a tak není divu že se tam shromáždilo spousta mladých párů. Taky jsem vyhrál v tombole, a to jen na 4 lístky. Domů jsem si odvážel čistící sadu na brýle.

A když jsem se vykopal od slečny, chvíli strávil doma, a vyrazil na kocert Pražského filmového orchestru. Měl jsem tam potkat slečninu mamku, což trochu nedopadlo. Ve finále jsem se na ní i trochu těšil... Orchestr provázely malé nehody. Zaprvé jeden čelista upadl ze židle tak nešikovně, že si přerazil nástroj. Zadruhé se jednomu dítěti podařilo v sále omdlít. Pravděpodobně kvůli nedostatku kyslíku v sále. Dobrej začátek. Ale koncert byl pěknej. Asi kvůli tomu, že člověk tyhle skladby zná, a někde je už slyšel.

Dejte mi chvíli, mám v sobě dvě piva a píšu jen proto že blog zase zadedbávám...

Konhi

Žádné komentáře:

Okomentovat